onsdag 10 juli 2013

Igår åkte jag tidsmaskin

Onsdag. Bästa dagen på veckan absolut, ja efter lördag såklart! Därav namnen lillördag. Anna var på besök aka min gamla bankkollega/schlagervän och hon precis som jag har nyss blivit singel. Behöver jag nämna att låtar som "Jag ljuger så bra" och "you" gick varma? Kändes som att bli tillbakakastad till år 2007 igen:-) 

Mina pizzagrannar måste ha undrar över vart all skönsång och schlager kom ifrån ha ha! Efter typ 1 h dans och skrålande ha ha tog vi faktiskt kväll. Batterierna efter en lång arbetsdag och upp 06 varje morgon räcker inte långt nu för tiden. Var fantastiskt kul att prata gamla minnen och många flat-ämnen vädrades innanför mina fyra väggar. Anna var ju min komma-ut kompis så mycket har förändrats sedan dess och ja ibland är det faktiskt otroligt skönt att prata och älta kärlek, sex och andra saker som hör flatigheten till med någon som är på "samma sida". 

Vi planerade lite inför min 30 års fest. Att det kanske är dags nu Ida att gå ut och vädra de lurviga... Så ja det är det nog- ut i vimlet! Äppelshots kommer stå på menyn det är en sak som är säkert:-) 

Ikväll ska jag måla min hallmöbel och packa för imorgon är det Öland! Vi ska ta tåget och sedan på kvällen är jag (när änglarna sover) bjuden på tex mex fest. Min syster har redan försökt förmedla tequila men jag ska köra dagen efter till södra södra Öland och hälsa på min gamla bästis Emma och hennes fantastiskt söta son Stellan! Så no more alkohol. 

Måste kolla vädret. Är ju blek som en plupp så måste välja typ burka... På söndag ska vi till Astrid Lindgrens värld och Ville är så pepp. Kommer bli en fin helg med syster, mamma, pappa och barnen. Men nu allas vår hatdag torsdag.. Nej man ska inte hatadean kan säga "jag älskar inte torsdagar" 

Håll i hatten alla läsare idag kör vi (anledningen till min extrema energi jag försöker förmedla här genom textraderna beror endast på de facto att den där ölen fortfarande dansar i mungiporna) och att jag kammouflerar den genom att sprudla ut energi, idag är kosmos med mig! 

Puss


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar