söndag 8 juli 2012

Loading our guns in sun

Vår lilla modell, han gjorde faktiskt riktiga poser i hans sjörövaroutfit

All eyes on you Pluddie
Åh känns som om alla ska åka bort på semestern. Eller vi har ju varit på Cypern och på Astrid Lindgrens värld och på Ölands Djurpark så lite har vi minsann gjort. Imorgon ska vi fira Ella med kusinerna och på torsdag ska vi träffa Madde&Ullis för att sedan på fredag åka till Karlshamn och hälsa på Emmelie & Jessica. Så visst blir det en del dejtande när man väl har tid.

Vi har börjat diskutera lite smått höstrutiner, för nu till hösten är det 3 år sedan båda arbetade och då hade vi endast 1 barn eller ja Carola hade, nu har vi 3 som ska till dagis och skola. Hur vi ska få ihop allting kräver minsann planering i minsta detalj. Vad kan vi göra för att underlätta? Tidsmässigt? Ekonomiskt? Ork?

Så nu njuter vi av lugnet, att kunna gå och sortera lite saker, klippa häcken, pilla gräs, äta massor med godis ha ha, ja allt sådant smått vardagligt som behövs för att ladda för det är det jag tror vi gör nu, laddar inför hösten. Vi behöver nog vara lite hemma, gå på varandra, laga mat vi tycker om och bara vara. Men det ÄR svårt för två irrhöns som jag och frugan som hade älskat att ha varje dag fylld med resor och äventyr och shopping, men man måste anpassa sig efter barnen, de älskar ju streethäng och att leka i en vattenspridare.

Igår var vi på Lomma men alla klagade på sanden så vi åkte hem och gjorde trädgården i ordning. Idag vet jag inte vad missionet är, kanske köpa färg till en byra och måla, kanske baka eller bara sova=) Ha ha.

Ja annars så stormar det på vissa fronter men här hemma råder ändå ett visst lugn. Barnen gapar och skriker men vi såg att Ellsan fått upp en stor kindtand och två till på väg. Vi bytte fullkorn mot majsvälling och vips är hon bättre i magen, hett tips.

Ha en fin måndag och semester allihopa=)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar