tisdag 23 april 2013

Busungar

Oj redan tisdag och mitt BP pass ikväll är inställt. Konstig känsla men embracar ändå de facto att vara hemma med bauwnen. Kolan är på Brösarps gård med jobbet och äter sig hög på oförskämt god mat. Avklarat UB i Lund idag, lunch hos syrran sen en snabbis på gymmet där vi fjantade oss med 10 kg hantlarna på biceps:-)

Dagishämtning. Man tar ett sista djupt andetag i bilen. 1.2.3 andas sen åker vi!
Bär en stor pappkasse i varje hand, en axelväska och två ungar i varsin hand. Förstår inte alltid hur man fysiskt klarar det men tydligen. Hem och packa upp mat, Ella kaosar över att hon inte får kex innan maten, ett helt paket spagetti på golvet, vatten som spills och ja tisdag i det Bergmanska hemmet:-)

Ikväll kommer syrran och håller mig sällskap så kanske blir det film ikväll:-)

Igår var jag i Malmö och hälsade på Fia:-) fick en goodie bag från Yves Rocher med dusccreme, olja och nagellack! Snacka om att jag ska lägga barnen i tid och "lyxduscha". Dvs med öppen dörr och ingen som kommer in och petar en på snippan medan man schamponerar håret... Eller äter på rakhyvlarna på badkarskanten...

Ett sista djupt andetag. Duscha alla tre a la löpande band principen, på med pyjamas, borsta tänderna efter x antal rymningsförsök ut på gården, sen läsa sagor och bädda om. 1.2.3. Here we go!





2 kommentarer:

  1. Skönt för er att vara hemma igen med familjen! Men du och Ella verkar ha haft det jättemysigt tillsammans! Måste säga att ditt linne med döskallar på är skitsnyggt! Skulle fråga vart du köpt det men har redan hittat det. Kläder till Selma köper vi ofta på Lindex, där vi köpt byxorna du frågade om!
    Ta hand om familjen! Kram o hej!

    SvaraRadera
  2. Hej Hanna!

    Vi har köpt linnet på HM, ja de har så fina kläder på Lindex:-) Selma är ju fashionqueen:-)

    SvaraRadera