tisdag 12 februari 2013

Liten blir stor

Det som toppar innelistan just nu hos familjen Bergman är kiss och bajs...tätt följt av lego. Överallt är det Lego, överallt pratas det om kiss och bajs. Ville tycker bajs är superkul, i luftform som fast form (utan att bli för detaljerade) medan Ella nu har intresserat sig för kiss och pottan. Hon går på pottan själv och verkar nu har förstått varifrån kisset kommer. För er utan barn framstår nog detta inlägg som högst motbjudande men för er med egna små skatter därhemma vet att detta är en stor epok i de små barnens liv och i sina föräldrars hjärtan:-) trodde man väl aldrig att det skulle uppskattas som ngt kul! Men det är det! Att se sina barn utvecklas är fantastisk på alla sätt sen om det är en potta med i bilden...mjau.

Legot eller ja duplot är också överallt! Det skapas och rivs, prövas och kastas. Ska inte klaga för varje dag hyllas jag numer som världens bästa födelsadagsmamma som bjuds på tårta och sång:-)

Älskade kiddos. Annars då? Jo fortfarande förkyld. Väntar fortfarande på ett eller två spännande besked.

Tisdag. Wa betyder ju att det är onsdag imorn men har redan ätit godis både igår och idag så där faller ju den:-) men men...

Kram på er





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar