söndag 31 augusti 2014

Ullared levererade

Ja igår kom vi då äntligen iväg. Lite småsega på morgonen efter en lite sen kväll hemma med vin, playlisten som rullade några h och som jag sjöng med i och god mat! Lagade rostbiff med lök och rödvinssås:-) vädret på söndagen var ingen hit med allt skyfall så resan upp tog över 3 h! Men väl på plats laddade vi med varsin kantarelltoast:-) 
Redo 

Väl inne var det bara att gå lös med mottot the sky is the limit:-) Ella fick två klänningar, 3 par mjukisbyxor, 2 t shirts, 2 hoodie, 4 strumpbyxor och vanliga strumpor. Jo en prinsesspyjamas också! Ville håvade in ett par baggy jeans i rött med vita knappar, 2 mjukisar, en stickad vit tröja och pyjamas. Sen köpte vi alla Villes födelsepresenter också. 


Blev mycket bra att ha så igår väl hemma somnade vi nöjda men en liten smula ångest över det nu tunnare bankkontot. Lagade god mat först såklart! Kycklingfärs!


Idag är det jobb till 17 sen spinningklass i Lund, har laddat med keso och frukt till eftermiddagen för att orka! Långa dagar när man är borta 12 h. 

Ha en underbar måndag! Nu dags för jobb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar