måndag 4 augusti 2014

Inregnade

Denna vecka är jag föräldraledig då barnen barnen börjar ny förskola nästa vecka. Vi hoppas på stabila pedagoger och en bättre utegård. Dock blir det längre till dagis i och med flytten men ja livet ska väl vara fullt av utmaning - att köra barnen till dagis är väl dock en mindre sådan. 

Det har regnat sedan kl 02 inatt så vi haft varit inregnade. Framåt fyra lättade regnet och vi kunde ta oss ut till bilen mot affären. Barnen utrustades med varsin liten kundvagn och med 7 kg spring i benen var jag tvungen att vara snabbtänkt och ha listan i huvudet. En pensionär höll att stryka på foten men genom att muta med ett tuggummi i automat rullade vi fram i bredd som värsta maffiafamiljen! 

Väl hemma hyrde vi filmen Tingeling och piraten och medan jag spyr av allt sönder******** genusprat i filmen njöt i alla fall barnen av filmmys. Själv vardag hyrt film som jag ska se i min ensamhet när barnen somnat då S är i Hässleholm för natten. Egentid. Känns fint att ha barnen hos mig igen. Intensivt men underbart! 

Annars finns inga storslagna planer för veckan förutom att bada. Igår badade jag faktiskt i Dalby stenbrott för första gången någonsin och hoppade från klipporna! Lite läskigt att stå så högt ipp men underbart att hoppa! På torsdag är det konsert igen! Igår var pappa och Sylvia här och Sandras föräldrar. Jag och Sandra hade lagat mat och bjöd på kaffe och fika! Härliga sommar! 

Nä nu får mina små vilddjur i säng. Just det klipptid ska även bokas! Ville vill klippa sig långt... 

Stolta efter att ha vågat hoppa från klipporna 

Eva glad som alltid

På väg hemåt efter en fantastisk kväll med opera vid stenbrottet

Kvällslek
Ella envisas med att sätta diademen bakom öronen och fram... 

Ha en fin vecka! Här ska njutas sista ledigheten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar