måndag 17 januari 2011

Pluddie goes busig

 Ville badar i toaletten - skitglad


Ja redan måndag. Vi har haft en bra helg. I fredags vabbade jag för Ville var kass i magen men blev bättre som tur var. I lördags var vi på Aqua kul. Båda barnen älskade det så dit åker vi nog fler gånger tror jag. Ville åkte rutchkana och hoppas från kanten och hamnade typ en halv meter under vattnet. Tillslut blev han så fierce att han själv simmade in mot kanten och ställde sig upp och hoppade i. Gäller att ha 100% koll HELA tiden. Jag har enorm respekt för vatten.

Ville har blivit sjukt snabb och smart. Han provar allt och förstår nu att om man tar fram stolar så når man oanade höjder. Han vet hur man smyger för att inte höras och han vet vad aja baja betyder - och han älskar att trotsa. Hmm... Bjuder här på lite bus som han hinner med då man tappar han ur sikte för typ 3 sekunder.

Igår fixade vi lite hemma. Ska försöka få ordning nu i sovrummet och i barnens rum. Theodors rum blev jättebra. Ville och liten ska få väggord eller dylikt som vi har tänkt be en vän måla åt oss. De ska ju dela rum.
 Igår gjorde vi ordning i Theodors rum fler bilder på Carolas blogg
 Biter i bordet - fast att han inte får...
 Denna bild skulle komma längre ner men men..Ska sy vimplar till Villes och litens rum sen i vår, regnbågsfärger. Vi gillar grönt och rosa.
 Ville hittade kniv...
 Åh en kul fönsterruta=)
 Kan nu själv ta sig upp i rutchkanan och åka själv
 Köra bilen
Ta sig ner själv


1 kommentar:

  1. Vilken liten söt plutt som satt i toastolen! :o) En riktig "skitunge"!! ;o)

    Kramar Maria m fam

    SvaraRadera