måndag 30 september 2013

En ny familj och Body Pump

Måndagsångesten står och vinkar utanför mitt fönster men den får inte komma in. Absolut inte. Har världens bästa måndag. Morgonen började med frukost på sängen. Smulor under täcket. Varmt kaffe och varma kyssar. Älsklingen fyllde sina små 29. Hon fick paket och tre olika sånger. 

Efter det en oerhört intressant föreläsning i Lund. Handlade blöjor och tomatkross (så Svensson) och sedan hem igen. Här sitter man nu och pluggar BP korre och zippar på lite kaffe och viftar på tårna.
Dammsugarskaftet fick duga som stång igårkväll. 

I helgen var jag hemma hos Sandras familj. Det var söndagspromenad, köttgryta och äppelkaka! Åt som en man!!! Känns fint att få en ny familj. Men man får ge allt och alla tid på olika plan. Sandra och hennes syster fyller år på samma dag så vi firade de båda! 

Igår packade vi upp lite kartonger och tände alla ljus i lägenheten. Mysigt. 

I helgen har vi även köpt ett piano. Så så fort flyttfirman är bokad kommer det "lilla" aset hit ha ha. Sjukt tungt och gammalt. Men fin klang. Men innan dess ska vi måla om. Ja mkt nu men jag försöker prioritera och andas. 

Näpp nu ladda inför klass. Barnen ska vara hos Lovisas kompis i Lund under tiden:-) Fina vän som ställer upp då mamma Ida har pass! Sen ikväll blir det att hämta hem sushi och fira med vitt vin! 

Ha en fin måndag - våga vägra måndagsångest






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar