söndag 5 januari 2014

Som ett annat pensionärspar...

tog vi idag Volvon söderut och cruisade med jazz och skratt söderut mot Österlen. Österlen är inte alltid så flashigt som det låter med kullar och anrika stopp utan idag var det ganska trist väder men då kärleken och värmen kommer inifrån blev turen fin i alla fall. Vi besökte min fd bankkollega och hennes man som nu flyttat in hans förändrats boningshus på gården. En fantastisk stor skånelänga i tegel med en gårdsplan man inte skojar bort! Ja också för att få äran att träffa deras nyfödda son! En väldigt söt pojke som jag genast tog beslag på efter att han ammats färdigt. Åh vad bebisar är helt underbara. Jag gillar de bäst när de är mellan 0-7 månader! Jag hatar den sk. grötåldern och innan dess de kan föra sig i en overall:-) - vintertid. Brukar inträffa runt år 2.

Efter det fantastiska besöket på "herrgården" körde vi mot Olof viktors och avnjöt soppa, bröd och morotskaka! Vi pratade om hus, vart man vill bo, jobb, och om en hur fin ledighet vi hade haft. Japp söndagsmys!

Hemma i soffan nu i pyjamas och ikväll ska tredje filmen om Ringen avklaras! Slagets med Olifanterna och Legolas pilbågescen ligger inom räckhåll! 

Veckan bjuder på jobb. 

Mysig söndag på er med.

Bild: Sandra ser poetisk ut



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar