söndag 13 januari 2013

Pippi och miniuzis

Helg i all sin ära. Sista helgen utan plugg typ. För snart blir det åka av. Nästa v ska jag ordna lite med kurslitteratur och försöka få grepp om mitt schema, justera dagistider och planera in träning.

Carolas helg att jobba så jag roddar alla barnen och sysselsätter de med att måla, busa, film och att laga mat. Ella älskar Pippi och sina hundar medan killarna leker starwars och krig. Åt frukost med hörlurar på...

Ett av fem tvättberg kvar. Nu ska vi på playdate nere på Pinnmöllan sen hem och ta söndag. Ikväll blir det förhoppningsvis lite gym eller bara en stund för mig själv i Lund.

Ser fram mot nästa v har en hel del skoj att längta efter. Bl.a mina klasser, musik, middag och överraskning! På senare tid har vi anlitat vår nanny vilket är underbart att få några h per vecka bara för oss själva. Jag har lite svårt att fokusera i detta liv om dagarna så att få en paus behövs.

Hu. Nu ut till en 3 åring som är inställd på gnäll-mode... Byxorna sitter snett, strumporna kröliga, vill ha pistolen nuuuu och allt är fel....

Ha en fin söndag!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar