måndag 28 januari 2013

Krympling

Ja morgonen började allt annat än lugnt i deg Bergmanska hemmet i morse. När Kolan gått till jobbet kl 6 i morse kom Ville in till sovrummet (gnällandes som vanligt). Man får liksom försöka urskilja ord ur gnället...men i alla fall...han vägrade gå. Han hasade sig fram och kröp och grät. Jag lyfte upp honom i sängen och masserade hans ben då jag trodde det var växtvärk som vanligt. Men sen när jag/vi skulle sätta på filmen i vardagsrummet låg han kvar i sängen. Hans ben var helt krökt och han haltade med båda benen och var jätteledsen. Ringde 1177 och de sa att det var en förkylning i höften något som kan drabba pojkar. Konstigt nog släppte det efter vila i soffan och Alvedon och en massa kramar men kommer det tillbaka måste vi åka in. Lilla älskade barn!

Hade en grymt intressant föreläsning idag om hur vi i västvärlden utnyttjar globaliseringen för att komma undan med att vi anställer utländska kvinnor till att göra vårt hushållsarbete och att ta hand om våra barn. Det är så sjukt kul att plugga igen. Vill aldrig sluta! Lutar åt en master i pa nu:-) så mkt spännande det finns att lära!

Idag har jag även bokat tid för synundersökning:-) nya glas comming up! Ska bli så spännande! Vår vår vår!

Ja nu hoppas vi lillpludd förblir frisk. Han ska klippas i veckan till ngt mer stylat. Vi älskar hans stora vilda hår och ja spraybalsamet går varmt men han börjar vänja sig "bossta tovah" nu:-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar