onsdag 7 november 2012

Imorgon flyger vi

Härliga lillördag i palatset. Ville är medtagen efter några dagars hög feber och öroninflammation men dansade nyss glatt till Eric Saade då medicinen har nog kickat in=) Vi ringde barnläkaren och bad att få ny penicillinkur då den andra inte hjälpte och då Ville klöktes upp den. Så ikväll får vi se "om den goda" medicinen går ner.
Ville undrar hur långt flygplanet är...
Ja imorgon vid lunch lyfter vi. Villes födelsedagspresent är här och det ska bli så mysigt. Jag ska ta en massa bilder. På fredag ska vi till Harry Potter världen utanför London och på lördag ska vi gå på Oxfordstreet medan min bror ska ta med Ville på museum och titta på dinosaurier som de har byggt upp och satt in en maskin i som gör att de ser verkliga ut.

Mindre kul är att Ella är inne på barnsjukhuset, 4e gången på mindre än 1 månad. Nu är hon uttorkad efter att inte ha ätit på en vecka och vägrar dricka och dricker hon väl så kräks hon upp den i hostattacker. Det känns mindre bra att åka ifrån Ella.

Lillan har lärt sig tända och släcka - det finns en tid för allt
Har ju börjat ha knut nu då håret blivit långt. Skönt
På fattiglappens shoppinglista står:
Ett par byxor
Två T shirtar
Träningslinnen
Skärp
Pyjamas

Vi får se vad som "hittas".

Ha en fin vecka allesammans. Nu signar "lyxmorsan" ut och tar föräldraledigt för att hälsa på älskade bror med Mona (moster) och son. Life's good.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar