tisdag 14 juni 2011

Älskade vänner

Tack alla älskade vänner, syster och fru som stöttat under dessa  jobbiga dagar. Nu är man lite på fötter igen efter pepptalk och löften om inbokade sommarbesök. Saknar er alla så. Älskar att man alltid har ett leende på läpparna efter att ha pratat med er. Ms Snöflinga och Ms Lastbilschaffis=) Love you.

Barnen har sovit aningen bättre men snittar fortfarande på ca 5 - 7 vakenpauser per natt allesammans. (Finns de som har det värre I know) men ja...det är tufft att ha 3 stycken.

Bilen rullade som den skulle - vilket åk, ha skämt åsido, en helt vanlig kombi men ändå skön att köra. Älskar Måns. På tal om riktiga Måns - någon som vill gå på Skansen med mig i sommar och se gullet? Kaddie ska upp men då med Ella en sväng till Stockholm men behöver nog en liten tripp me myself and I.

Blä ja om vi har pengar, hittade 2 st obetalda fakturor på 1500 kr, där rök matkontot för resten av månaden, suck...men barnen måste ju vara försäkrade och dagis betalda... Som om barnbidraget hjälpte, dagisavgiften slukar ju allt, sen på det kommer försäkringar, blöjor, nappar, mat, boende, kläder och sist "nöjen", vilka är begränsade till moder jord ha ha.

Nej får blogga mer imorgon. Nu hem och njuta av alla goa ungar hemma. Hej hopp

Ville älskar att ta på fäljarna på Måns

Trött kille somnade till...

Lilla snäckan i en body som nu är för liten=(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar