måndag 27 oktober 2014

Minisenester till Stockholm

Äntligen måndag och gud vad tiden springer ifrån en. Nu sitter vi på tåget upp mot Stockholm jag och Ville, han spelar och jag läser. Skönt. 

Helgen bestod av skogspromenader och en del shopping. Behövde en hel del tröjor som inte var i storlek 36... Blev några tröjor, en mössa, ett par jeans och ett par nya Eccoboots
Supersköna

Känns kul att ha lite nytt i garderoben. En ny kofta fick följa med hem också så idag kör jag spräckliga leggings, kofta, kängor och mössa. Ganska skönt att bryta av mot skjorta och kavaj som man ofta annars har i jobbet. 

Relaxed

Kvällen avslutades med tapas och lite god mat sen film. Malificent - älsklingafilmen just nu. 
Underbara tapasbrickan vi fick i inflyttningspresent. 

Ska verkligen njuta av denna sista veckas lugn inför hösten som kommer. Jag har 2 nya kunder på ingång och sen kör det på. Ska bli mysigt att bara vara med Ville nu ett par dagar och lyssna på alla hans funderingar. Vi har redan avverkat frågor som om det finns olika sorters eld, material på brandmännens arbetskläder för att tåla eld, vart elen kommer ifrån, äter lampor el eller vad "lever" de av, varför korv är röd och varför det låter så högt när tågtoaletter spolar:-) 

Ha en fin dag! Nu glider vi på upp mot hufudstaden!
Beredd på tåg

Frukost




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar