onsdag 29 oktober 2014

Centrumhets

Ja idag har varit en blanda dag av stress och av väntan. Vi inledde dagen med att bygga lego och sedan en härlig frukost. 

Efter det försökte jag med ett besök på några klädesaffärer men Ville var mer intresserad av kurragömma än av det faktum om jeansskjorta eller piké skulle väljas inför nästa kalas...varav vi gick till en leksaksaffär med dödskalleprylar. Ville köpte ett glas med en dödskalle och Ella fick en piratring i "guld" och ett gummiskelett. 

Provade masker

Vi tog bussen ut mot polismuseumet men tyvärr var det inte särkilt spännande varav vi ganska snabbt vände åter till centrum för middag. 

Vi mötte upp Sara vid Kulturhuset och gick till det ekologiska kaféet där vi åt gulaschsoppa och pannkakor. Sen hade vi en ide om att besöka barnavdelningen på plan 4 och måla och leka men ja höstlovet var ett faktum så vi gick till Espressohouse och tog en kaffe. 
Lekte lite på helikoptern i alla fall...

Batmantidning i väntan på tåg
Trött kille.

Härliga dagar och imorgon stundar en arbetsdag. Gansk skönt att stänga av hjärnan från jobb och bara vara. Äta gott och få tid med Ville. Nu ska jag försöka få honom att sova då vi har nästan 3 h kvar till Lund. 3 långa timmar...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar