fredag 7 februari 2014

Vi släpps fria!!!

Imorgon kommer nog kännas som en befrielse. Imorgon är nämligen första dagen på över två veckor vi kan ta oss ut - friska och glada:-) Så imorgon blir det besök och bus hos familjen Malm i Malmö sedan en tur för mig till frisören! 

Hemmet är under kontroll efter en veckas vabb så helgen kommer bestå av utomhus och lek! Sandra provade på vab för första gången i hennes liv medan jag jobbade. Hade viktiga möten mm att klara av varav flickvännen fick rycka in! Tack fina. 

Imorgon blir det sjusovarfrukost med nybakat bröd från vår granne och på det toppar vi med juice och smoothie! Vi hoppas att barnen sover inatt så frukost faktiskt kan bli efter sju. På vardagarna äter vi frukost kl 6. Man är helt slut efter att de vaknat 3-4 ggr vardera!!! Så ja imorgon hoppas vi på att de sover tills efter 7. 

Ville har tappat aptiten så han börjar bli tunn... Inte ens macka går ner. Sen har han fått för sig att han inte kan svälja... Provat med allt nu men nja antar att aptiten kommer igen sen med att han blir frisk! 

Ha en fin helg alla! 

Det nya: barnen lånar mammas telefon 




Ha ha ha... Älskar att de klippt luggen båda två

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar