söndag 21 september 2014

Nu är flytten igång för fullt.

Ja timing är ganska viktigt när man ska flytta och idag måndag har jag många missions gällande flytt att ta hand om så som att flytta vår adress och även ringa försäkringsbolag. 

I helgen hann vi packa ner nästan hela köket och halva barnens rum och i veckan kommer vi slänga ner alla kläder och lakan. Hej och hå vilken circus. Som tur är har vi beställt flyttstädning och vi har några som hjälper oss med flytten. 

Ella och jag kom iväg på ridning i lördags och jag var så stolt då hon vågade trava en massa och även stod upp i lätt-sits över bommarna. Miljöträning a la stall går vidare. Något som är mindre kul är ju de hutlösa priser det kostar att rida men men så är det ju:-)

Ville hade sin gymnastik igår och han tycker det är så kul. Han är stolt att gå på gymnastik. Däremot är det sisådär med fotboll, ena sekunden är han ett stort fan - andra vill han hellre vara hemma och bygga Lego. Kul att se att han kommit in i legoåldern nu. Dock är han lite svårövertalad med att bygga utanför ritningarna så det ska bli kul nu när han får ett eget rum att kunna bygga upp alla helikoptrar och borgar utan att lillasyster river de. 

Planeringen av barnens rum går framåt. Jag har beställt ett överkast till Ville med stjärnor på och köpt en grå rund matta. Ellas rum är redan kittat, hon har en nu tavla som ska upp och tre fotografier från fotografiska. Sen ska hon få upp sitt kök och sin rosa stringhylla.

Våra nya nattduksbord är på plats och vi har även köpt gardiner till sovrummet. Sen är det mesta klart, eventuellt blir det en ny mikro ha ha. 

Nu längtar man bara till helg igen. Måndag liksom. 
Alla tre till frukost

Fina pojkar 

Någon har snott min kamera

På väg till gymnastiken

Ha en fin måndag allesammans! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar