lördag 13 december 2014

Hemmafisar

Idag hade jag tänkt göra stan med barnen men efter att ha lämnat av Sandra vid Nova för jobb så klagade de åksjuka barnen över att de ville hem. Det var kallt, blåsigt och tråkigt på stan. Vi hann i alla fall med en biltvätt, en sväng in på Apoteket för täppta näsor och leksaksaffären för att reka läget innan jul. Efter det åkte vi till mamma för att bli bjudna på fantastiska köttbullar, sås och potatis. Ville åt 12 köttbullar:-) Sen klädde vi granen och barnen dansade glatt bredvid den. Den blev i guld och särskilt intressant då ljusslingan hade olika lyslägen så den kunde bli disco vilket barnen älskade och skrattade åt.
Ella ville matcha sin klänning med fladdermöss. Ansiktsmålning. 

Lördagsmys i randigt.

Snart kommer Sandra hem och jag hoppas på en mysig lördagskväll. Imorgon kommer min gamla barndomsvän på besök med sin familj och det ska bli så roligt:-) Bästa söndagsnöjet att få besök. 

Nähä ska packa lite Traderapaket nu. Rensat lite i garderoben. Alltid skönt att kunna bli av med lite och häromdagen körde vi en kartong med urvuxna kläder till Svalorna. Ibland orkar man Tradera - ibland inte... Ha ha ganska flaky där. 

En vecka kvar och en dag sen tar jag jullov några dagar. Ha en fin lördag! 

1 kommentar: